Rekonštrukcia rozľahlého poschodia kancelárií Outreach v Holešoviciach

Rekonštrukcia rozľahlého poschodia kancelárií Outreach v Holešoviciach

30.08.
2023

architekt: Zuzana Bošková

Pod vedením Zuzany Boškovej sa poschodie holešovickej budovy Visionary premenilo na vzdušný a presvetlený kancelársky priestor. Na 1000 metroch štvorcových bolo dostatok miesta pre značku HAY, Tradition i Ferm Living.

Napriek tomu, že to počiatočný stav neuľahčoval, Zuzana Bošková si predsavzala premeniť celé poschodie holešovickej budovy Visionary na príjemný a svetlý priestor. Okrem kancelárií sa dizajnérka postarala aj o príjemné nepracovné priestory, ako sú kuchyne. V priestoroch sídli technologický startup Outreach.

Outreach1

Umiestnenie jednej z nich v strede poschodia predstavovalo výzvu pre prácu so svetlom, jeho dostatku aj príjemnej atmosfére dopomohol výber lámp Formakami od &Tradition, k stolu zamestnanci zasadajú na stoličky Revolver, ktoré sa objavujú aj v ďalších miestnostiach.

Outreach2

Outreach4

Druhý kuchynský priestor presvetľujú Flowerpot od &Tradition, posadiť sa dá na barovky Fiber od Muuto. Naprieč rokovacími miestnosťami spoznáte okrem Revolver stoličiek aj zástupcov klasických stoličiek J-series od HAY. Niektoré miesta dopĺňajú stolíky Slit od HAY, na snímkach vidíte aj kreslá Desert od Ferm Living.

Outreach6

Outreach5

Outreach3

Foto:  Pure Stuff

Jste z Česka? Přejděte na Rekonstrukce rozlehlého patra kanceláří Outreach v Holešovicích

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť