Jesenná dávka noviniek Muuto prináša svietidlá Two-Layer a nové vázy

Jesenná dávka noviniek Muuto prináša svietidlá Two-Layer a nové vázy

04.10.
2024

Eliška Koukalová

Krásne rozptýlené svetlo či priestor pre efektné kvetinové aranže prináša jesenné novinky Muuto. Ponorte sa s nami medzi dizajnové novinky, unikátne materiálové kombinácie a vycibrené odtiene, ako je už pre dánsku značku charakteristické.

Kink-vase-ridge

Ešte väčšia váza Kink

Do nového rozmeru dorástla ikonická váza Kink, jeden zo zásadných kúskov portfólia Muuto. Vo farbe sand ju novo nájdete s výškou 39 centimetrov, ktorá je vhodná pre väčšie kytice a môže pokojne plniť funkciu neprehliadnuteľného umeleckého diela. Do zástupu klasických veľkostí pribudli dva nové odtiene - light green a deep red. Najmä druhý v poradí vás zaručene naladí na jeseň.

Kink-vase-deep-red

Ridge2_glass_blog

Rozkvitnutá kolekcia Ridge

Pri doplnkoch ešte zostaneme. Novinky pribudli aj do kolekcie Ridge, a to hneď dve. Podmanivý vrúbkovaný povrch teraz ukazuje svoju krásu v spojení s matným sklom, ktoré môže byť dymové, s nádychom modrej alebo číre. Pokiaľ máte radšej izbovky, než rezané kvety, potešíme aj vás. Do kolekcie pribudli aj kvetináče v troch rozmeroch. Ich vrúbkovaný povrch spolu s odolnou kameninou a novými, sviežimi odtieňmi sú stávkou na istotu.

Ridge2_planters_blog

Lampy Two-Layer

Novinka medzi závesnými lampami Two-Layer od Muuto plní hneď dve funkcie. Tienidlo z ručne fúkaného skla vrhá ako priame svetlo smerom dole, tak vďaka dvom vrstvám matného a číreho skla rozlieva príjemné rozptýlené svetlo do celej izby. Štýlom svietenia tak presne zodpovedá svojmu menu, súčasným uchopením klasického designu zase filozofiu značky Muuto.

Two-layer

Konferenčné stolíky Flow

Kolekcia Flow predtým zahŕňala servírovacie vozíčky, teraz sa rozrástla o konferenčné stolíky. Aj tým stále dominuje maskulínny perforovaný plech a flexibilné kolieska, s ktorými ich jednoducho preveziete – napríklad z obývacej izby až na terasu. Áno, vďaka odolnému materiálu sú všetky varianty Flow stolíkov vhodné aj na von. Pri servírovaní navyše určite oceníte aj poličku, ktorá zo stolíkov Flow robí skvelých parťákov pri oslavách a posedeniach s priateľmi.

Flow-coffee-table

Jesenné novinky priniesli aj rozšírenie kolekcie zrkadiel Arced či kobercov Relevo, bežte sa presvedčiť, či nejde práve o váš obľúbený odtieň. Všetky nájdete prehľadne zoradené v sekcii Muuto novinky.

Jste z Česka? Přejděte na Podzimní dávka novinek Muuto přináší svítidla Two-Layer a nové vázy

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť