Vytvorte si svoju osobnú galériu s The Poster Club

Vytvorte si svoju osobnú galériu s The Poster Club

14.10.
2022

Dominika Švandová

Tak ako interiér nie je kompletný, kým jeho steny zívajú prázdnotou, tak aj v našom portfóliu doposiaľ chýbala širšia ponuka plagátov, z ktorej si vyberie ako milovník prísneho minimalizmu, tak priaznivca výrazných prvkov, ktoré na seba strhávajú pozornosť. Zástupcov oboch kategórií novo prinášame v spolupráci s dánskou značkou The Poster Club.

Plagáty a umelecké výtlačky od The Poster Club sú síce rôznorodé, celá ponuka však zostáva koherentná vďaka snahe prinášať kurátorskú selekciu toho najlepšieho. Štúdio so sídlom v Kodani, známe tiež pod skratkou TPC, sa inšpiruje škandinávskou kultúrou, módou, dizajnom i aktuálnymi prúdmi v kreatívnom odvetví a následne prísnym okom vyberá medzi prácami známych aj doteraz neobjavených umelcov.
 

The Poste Club

The Poster Club

 

Myšlienka zhromaždiť tie najlepšie diela a urobiť ich ľahko dostupnými sa zrodila úplne prirodzene. Thomas Nissen márne hľadal miesto, ktoré by ho pri vyberaní kúskov na steny vlastného domova inšpirovalo. Aby ďalším tento proces uľahčil, založil The Poster Club. Starostlivý výber bol tak od začiatku hlavným pilierom značky, prejsť ním musí každá z grafík, fotografií alebo malieb. Precíznosť sa potom premieta aj do ďalších procesov, ako sú voľba materiálov, metódy tlače i balenie produktov.

The Poster Club

 

V ponuke nájdete plagáty s grafickými motívmi, nežné portréty aj pestrofarebné abstraktné diela. Medzi ich autormi a autorkami potom zvučné mená ako Atelier Cph, Sofia Lind, Anne Nowak alebo Rebecca Hein. Poďme si predstaviť aspoň niektoré z nich!

The Poster Club


TPC x Rebecca Hein

Umelkyňa, dizajnérka a zakladateľka dizajnového a interiérového štúdia Hein Studio Rebecca Hein tvorí najradšej v dome pri mori. Z jej prác je tak cítiť pokoj a harmóniu dánskeho pobrežia. Jemné línie spája na papieri v organické obrazce, niekedy čiernobiele, inokedy výrazne farebné. Vždy sa však snaží o určitú estetickú nadčasovosť.

Rebecca Hein

Rebecca Hein


TPC x Sofia Lind

„Coffee Alone At Place De Clichy“ znie názov jedného z plagátov švédskej umelkyne Sofie Lind. Zachytávajúc ženu v zelených šatách, obraz súčasne odráža farby a atmosféru stanice parížskeho metra. Miesta, ktoré ľudia bežne míňajú pri každodenných cestách bez toho, aby im venovali veľa pozornosti, inšpirovali aj ďalšie zo série portrétov vytvorených exkluzívne pre The Poster Club. Kúsok francúzskej metropoly tak môžete mať doma s každým z nich.

Sofia Lind Coffee Alone At Place De Clichy

Sofia Lind


TPC x Anne Nowak

O hľadaní krásy i harmónie rozpráva svojimi obrazmi dánska umelkyňa Anne Nowak. Za minimalistickými motívmi sa tak ukrýva oveľa viac, než je na prvý pohľad zrejmé. V kontraste medzi svetlom a sýtosťou farieb sú obsiahnuté životné momenty – tie radostné aj menej šťastné, ktoré sú podľa autorky rovnako dôležité.

Anne Nowak

Anne Nowak

 

TPC x Nord Projects

„Organické, jemné a femininné,“ opisuje výrazne grafické diela Josefin Holmgren, umelkyne stojaca za známym švédskym štúdiom Nord Projects. Pre The Poster Club vytvorila niekoľko motívov, v ktorých sa geometrické prvky stretávajú v kontraste čiernej a krémovej. Inšpiráciu čerpala v prírode aj ľudskom bytí, fascinovaná emóciami, vzťahmi i všetkými nedokonalosťami.

Nord Projects

 

Dielami spomínaných talentovaných žen novinky ani zdaleka nekončia, preto neváhajte preskúmať celý sortiment The Poster Club, ktorý vám ponúka nespočet možností či už hľadáte jeden ústredný kúsok, alebo plánujete umeleckými výtlačkami zaplniť celú stenu.

Jste z Česka? Přejděte na The Poster Club
Shopping from the EU? Switch to The Poster Club

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť